top of page

IFS-terapi i Stockholm

Updated: Mar 20

Välkommen till en resa mot inre läkning genom IFS-terapi i Stockholm. Interna Familjesystem (IFS) erbjuder en väg till självinsikt och harmoni genom att utforska de olika delarna inom oss med medkänsla. Jag som heter Anuschka Hallander är baserad i Stockholm och vill gärna vägleda dig mot inre frid.


Kort introduktion till IFS-terapi


Interna Familjesystem (IFS) är en innovativ form av psykoterapi som erkänner att varje individ består av flera underpersonligheter eller 'delar', samt ett inre jag eller "self". Varje del har sina egna perspektiv, känslor och minnen, och de agerar ofta utifrån ett försök att skydda individen från smärta och trauma. IFS-terapin syftar till att skapa ett harmonisk inre system genom att främja förståelse och empati mellan Självet och dessa delar. Genom denna process lär sig individen att närma sig sina delar med medkänsla, vilket leder till läkning och större självinsikt. IFS är ett kraftfullt verktyg för personlig utveckling och erbjuder en väg till djupare självkärlek och inre frid.


Varför just Stockholm


Jag - som heter Anuschka Hallander - är verksam inom IFS-terapi i Stockholm och har praktiserat här i flera år. Jag tar emot klienter på en lugn och harmonisk lokal i Gamla Stan i Stockholms innerstad. Det är lätt att ta sig dig, och vi kan i lugn och ro genomföra våra sessioner i en trygg miljö.


Det personliga mötet


Ett personligt möte är alltid att föredra framför digitala möten. Det är därför jag genomför en stor del av min IFS-terapi i Stockholm. Genom att träffas fysiskt kan vi enklare skapa ett lugnt och säkert space där du kan dela med dig av dina innersta tankar och känslor. På så sätt kan vi tillsammans utforska din inre familj av delar och hur dom relaterar till varandra.


Om du är intresserad av att boka en första session kan du läsa mer här.32 views0 comments

Comentários


bottom of page